Indvandring

Bølge Af Kriminalitet Vælter Indover Sverige

By  | 

Bølge af kriminalitet vælter indover Sverige disse år, med seksual sager som voldtægter, overgreb, trusler og bedrageri som slår nye rekorder.

Ifølge Bloomberg har niveauet af trusler, overgreb, bedrageri, overfald, sexovergreb og røverier sat nye rekorder de seneste 2 år. Disse nye markante niveauer kommer på ryggen af en invandring ude af kontrol fra især muslimske lande.

Bloomberg referer til en Svensk undersøgelse foretaget af det Svenske Kriminalpræventive Råd, som bl.a. viser at 15,6% af befolkningen i 2016 blev udsat for én eller flere af ovennævnte forbrydelser. Dette er det højeste tal siden undersøgelsen startede i 2006.

“Niveauet var relativt stabilt i årene 2005 til 2014 mellem 11,3% og 13,1% men er steget kraftigt i de seneste 2 år” skriver det Svenske Kriminalpræventive Råd.

Ud af de 6 forskellige typer forbrydelser, har 5 af de 6 typer sat ny rekord i 2016. Antallet af overfald registrerede det næsthøjeste antal nogensinde.

Det Kriminalpræventive Råd angiver dog ingen årsag til den eksplosive udvikling i kriminaliteten.

Læs hele artiklen her https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-11-16/crime-wave-engulfs-sweden-as-fraud-sexual-offences-reach-record

Læs også