Samfund

BREAKING: “EKSPLOSIV”, “CHOKERENDE”, “ALARMERENDE” Memo Ryster Washington

By  | 

I aftes brød helvede så at sige løs i Washington. Baggrunden er et 4 siders memo som detaljerer overdrevet misbrug af FISA retten, som blev gjort tilgængelig for Repræsentanternes Hus torsdag aften.

Indholdet er så eksplosivt at det kan føre til fjernelsen af senior officials i FBI og Justitsministeriet og afslutte Robert Mueller’s specialundersøgelse af den såkaldte Russiske indblanding i præsidentvalget og Trumps mulige medvirken.

Ifølge Fox News kilde viser Memo’et overdrevent misbrug af magt og dybt ulovlig samarbejde mellem Obama administrationen, FBI, Justitsministeriet og Clinton præsidentkampagnen mod Donald Trump og hans hold under og efter 2016 valget.

Lovgivere som har set memo’et opfordrer til øjeblikkelig offentliggørelse, mens fraser som “Eksplosiv”, “Chokerende”, “Problematisk” og “Alarmerende” har været brugt flittigt. Et kongresmedlem sammenlignede memo’et med KGB’s aktiviteter i Rusland. “Det er så alarmerende at det amerikanske folk SKAL se det”. Et andet kongresmedlem sagde “Dele af mig ønsker at jeg aldrig havde læst memo’et, fordi jeg vil ikke tro på at den slags ting kan ske i det land jeg elsker så højt”.

Læs mere her

Wikileaks er også på banen og lover at matche enhver donation op til 1 million dollars som kan føre til offentliggørelsen af memo’et.

I skrivende stund er de danske medier naturligvis total tavse, da deres 1 år lange had- og løgnekampagne mod Donald Trump, langsomt men sikkert er ved at blive blottet, og det efterhånden står klart for enhver, at det er Demokraterne i samarbejde med pressen, der ikke skyr nogen midler for at dække over deres årelange kriminalitet og magtmisbrug.

#ReleaseTheMemo

Læs også