Finans

BREAKING: DANSKE BANK ER NU OFFICIELT I ET BEAR MARKED

By  | 

DANSKE BANK aktien er nu officielt i et såkaldt Bear marked. En teknisk term der betyder at aktien nu er i en nedadgående trend. For at aktien teknisk set er i et Bear marked, skal kursen være faldet mindst 20% fra seneste højeste kurs.

10. juli 2017 var den sidste højeste lukke kurs registreret med kurs 257,50 og dagens lukkekurs på 205,70 betyder ligepræcis at kursen er trådt ind i det teknisk “farlige” Bear marked, hvor aktiehandlere og investorer vil begynde at kigge på short muligheder og reducering af positioner, hvilket kan betyde yderligere momentum til det igangværende fald.

Danske Bank har været i medierne i længere tid på baggrund af flere dårlige sager om hvidvask, hvilket både har spillet ind på aktiekursen og på Danske Banks image indeks som fornylig registrerede Danske Bank med store fald, hvilket igen kan være et varsel om kundeflugt på den lidt længere bane.

Men indtil videre er det dog investorerne der lige nu flygter fra banken. Vi får se om kunderne har større tillid til banken end investorerne eller om kunderne i større omfang også vil vende banken ryggen.

I vores tekniske analyse fra 5. december 2017 DANSKE BANK: SHORT mulighed nu kan du læse mere om vores kursmål på 195.


Hjælp os med at viderebringe vigtige begivenheder der ikke bliver dækket af de statsstøttede mainstream medier

 kr. 

Eller indtast det beløb der passer dig

Personal Info

Donation Total: 15,00 kr. 

 

 

Læs også

2 kommentar

 1. Peter XO

  25. juni 2018 at 11:26

  Danske bank er den værste bank jeg indtil nu har haft. Skiftede for 2 år siden. De er total hamrende ligeglade med deres almindelige privatkunder. Kan kun anbefale en lokalbank!

  • Hugo Chavez

   25. juni 2018 at 12:18

   Danske Bank er den mest risikofyldte virksomhed i hele landet. Vi må ikke håbe DK rammer en ny finanskrise foreløbigt, så kan vi godt sige bye bye johnny!

Deltag i debatten

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *