Indvandring

NU POLITIANMELDT: Danskernes Parti sender enkeltbillet ud af landet til beboerne i Brøndby Strand

By  | 

Brøndby Strand er nu befolket med et flertal af mennesker med anden etnisk baggrund end dansk. Det har Danskernes Parti nu taget konsekvensen af og uddeler flyers til beboerne.

På baggrund af en forespørgselsdebat rejst af Dansk Folkeparti på grund af bekymring for befolkningssammensætningen i postnummer 2660 Brøndby Strand vedtog VLAK-regeringen og DF følgende: »Folketinget konstaterer med bekymring, at der i dag er områder i Danmark, hvor andelen af indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande er over 50 pct. Det er Folketingets opfattelse, at danskere ikke bør være i mindretal i boligområder i Danmark.«

Derfor opfordrer flertallet regeringen til »at arbejde videre med en politisk målsætning om at reducere antallet af asylansøgere og antallet af familiesammenførte, der kommer til Danmark«.

At det nu er lykkedes at få de øvrige borgerlige partier –herunder Venstre og Liberal Alliance, der i hvert fald i ord erklærer sig liberale – med til sådan en omgang politisk stupiditet, vil DF formentlig kunne notere som en af de større sejre i nyere tid.

Danskernes Parti følger nu op med en kontroversiel aktion hvor de forsøger at sætte fokus på problemet med at flere postnumre i landet i fremtiden vil have et flertal af personer med anden etnisk baggrund end dansk. De deler en fiktiv enkeltbillet til Langbortistan ud til personer med anden etnisk baggrund:

 

På den anden side af flyeren lover Danskernes Parti en besparelse hvert år på 16 mia. kr.  til danskerne på de offentlige budgetter:

 

Ekstra Bladet har også bragt artiklen.

OPDATERING: Danskernes Parti er ifølge Danmarks Radio blevet politianmeldt på baggrund af uddelingen af ovennævnte flyers… vi følger udviklingen…

 

Læs også