Indvandring

Det Ekstra Bladet undlod at nævne: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt…

By  | 

Facebook er i disse dage ved at koge over, efter at en Svensk betjent ved navn Peter Springare har lavet et facebook opslag hvor han begræder det forestående systemkollaps i Sverige, forårsaget af massive arbejdsbyrder i forbindelse med efterforskning af voldtægter, vold, afpresning, mord osv. begået af indvandrere.

Efter Peter Springare’s facebook opslag er der lavet en støtte gruppe som på rekord tid har opnået i skrivende stund næsten 100.000 medlemmer.

Ekstra Bladet har i dag bragt en artikel her  (hvis artiklen er fjernet kan du se den forneden i denne artikel). Hvor de beretter om den svenske politimands facebook opslag og de støtte tilkendegivelser det har medført. Samtidig beretter Ekstra Bladet at de Svenske myndigheder nu har politianmeldt selvsamme betjent for racistiske udtalelser.

Det får jo med det samme den nysgerrige læser til at læse videre i artiklen, men her vælger Ekstra Bladet så blot at indsætte et facebook opslag fra en kollega som støtter Peter Springare, men undlader at bringe selve facebook opslaget (altså substansen af hele artiklen) eller som minimum en oversættelse. Nej, Ekstra Bladet laver blot et lille link til opslaget og agerer dermed præcist som de Svenske medier gør – fortielse, manipulation og fordrejninger.

Vi har valgt at bringe vores læsere en oversat version sammen med den originale version som du finder i bunden af artiklen sammen med en kopi af Ekstra Bladets artikel. (Vi beklager hvis oversættelsen ikke er 100% men det er gjort efter bedste evne).

Peter Springare
3. februar kl. 23:18 · Örebro, Örebro County, Sweden

Jeg er så skide træt. Det jeg kommer til at skrive nedenfor er ikke politisk korrekt. Men det skider jeg på.

Det jeg nu vil fortælle jer alle skatteydere er forbudt for os statsansatte. Det giver tab af karrieremuligheder og tab af individuelle lønninger. Selv om det er sandt, så er jeg ligeglad med alt dette, da jeg snart alligevel skal på pension efter 47 år i denne branche. Jeg vil nu, og hver uge frem dokumentere hvad jeg beskæftiger mig med som efterforsker indenfor alvorlig kriminalitet hos Politiet i Örebro. Det vil IKKE harmonere godt med den generelle opfattelse eller andre venstreorienteredes kriminologers opfattelse i den offentlige debat.

Vores pensionister ligger på knæ, skolen er et ​​kaos, sundhedsplejen er et inferno, politiet er blevet fuldstændig ødelagt, osv. osv. Alle ved hvorfor, men ingen tør eller ønsker at fortælle om årsagen, fordi Sverige altid har levet på myten om det storslåede ultimative samfund, der har ubegrænsede ressourcer til at være i front, når det kommer til at handle om at have de politiske korrekte holdninger i en dys funktionel verden, der bøjer over sig selv, gennem destruktiv adfærd i forskellige religioners navn.

Her går det løs; Dette har jeg lavet mandag-fredag ​​i denne uge: Voldtægt, voldtægt, grov voldtægt, overfald, voldtægt, afpresning, afpresning, overfald i retssag, ulovlige trusler, vold mod politiet, trusler mod politiet, narkotikahandel, grov narkotikakriminalitet, mordforsøg, voldtægt igen, afpresning igen og mishandling.

Formodede gerningsmænd; Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen, igen Christoffer … hva, det er sandt. Ja et svensk navn krøb ind i periferien af ​​en narkoforbrydelse, Mohammed Mahmod Ali, igen og igen.

Lande, der repræsenterer ugens forbrydelser: Irak, Irak, Tyrkiet, Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, ukendt land, ukendt land, Sverige. Halvdelen af ​​de mistænkte, kan vi ikke vide med sikkerhed, fordi de har ingen gyldige papirer. Hvilket i sig selv ofte betyder, at de lyver om nationalitet og identitet.

Nu taler vi kun Örebro. Og disse forbrydelser beslaglægger vores efterforskningsmæssige kapacitet 100%.

Sådan ser det ud og sådan har det set ud de sidste 10-15 år.

Jeg vil vende tilbage næste fredag ​​med en redegørelse for den seneste uge.

 

Læs opslaget her: https://www.facebook.com/groups/279528999133185/?hc_ref=NEWSFEED

 

Ekstra Bladets artikel:

http://ekstrabladet.dk/nationen/svensk-betjent-efterlyser-kriminelle-med-svenske-navne/6523026

 

 

Læs også