Finans

Dow Jones Futures Markedet Sætter Endnu En Ny Rekord

By  | 

De amerikanske aktiemarkeder har lukket i dag mandag, men futures markedet handles på normal vis. Mens Dow Jones futures markedet ligger til endnu en stigning til rekordkurs, så er det ikke det der idag er interessant (da markederne i øjeblikket sætter daglige rekordhøjder).

Det tekniske term Relative Strength Index, som er en populær indikator der viser momentum i forhold til overkøbt og oversolgte markeder. I dag har Dow Jones sat en nu rekord, og er nu i “overkøbt” territorie i 89,42 – et niveau det aldrig har været i før i i 120 år…

Læg mærke til markeringen på det “Oversolgte” niveau på bunden af krisen i 2009 og den efterfølgende korrektion. Vi er nu i tilsvarende territorie, blot med omvendt fortegn.

RSi’en giver ingen indikationer af hvornår en korrektion vil finde sted, da markedet kan fortsætte i uger eller måneder opad i dette RSI niveau. Én ting er dog sikkert – RSI’en vil finde tilbage til normal niveau og dermed aftagende momentum i kursen, hvilket historisk set kan udløse voldsomme aktiefald, hvis vi blot kigger på de 2 seneste kriser i 2001/02 og 2008/09 .

Læs også

Deltag i debatten

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *