Indvandring

EU UNDERSØGELSE: Chokerende 78% af Europæerne ønsker strammere grænsekontrol

By  | 

En stor undersøgelse der dækker alle 28 EU lande, har blotlagt en stærk bekymring for den illegale immigration, med mere end tre fjerdele af alle EU borgere som siger at Europas grænser skal beskyttes bedre.

Undersøgelsen der er foretaget i februar blev lavet af Századvég fonden, er baseret på 1000 voksne i hvert af de 28 EU lande, og fandt at der er en stor lighed i synet på immigration på tværs af grænserne.

Undersøgelsen viser at, at mens 78% af alle Europæere mener illegal immigration ind i deres land er et problem, er der flere som siger det er et “stort problem” end personer der siger det ikke er et problem eller et mindre problem.

For Danmark er andelen af personer som mener det er et problem 80% ifølge undersøgelsen.

Hvor stort et problem mener du det er for dit land at der tilstrømmer illegal indvandring?

Europæerne udtrykte også nervøsitet over udsigten til Afrikanske migranter som vil ankomme til Europa “en masse” over de næste årti. Med 68% af de adspurgte som sagte at de “frygter meget” eller “frygter noget” et sådan scenarie.

Frygter du at afrikanske immigranter vil ankomme til Europa “en masse” i det kommende årti?

Den stærkt stigende andel af Muslimer i Europa er et andet område der bekymrer Europæerne. Mere end 70% mener at den voksende muslimske tilstedeværelser er et problem, mens blot 8% mener det ikke er noget problem.

For Danmark er andelen af personer som mener at den stigende muslimske tilstedeværelse er et problem 72% ifølge undersøgelsen.

 

Læs også

Deltag i debatten

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *