Indvandring

Hjemløse Svenskere Ude I Kulden

By  | 
  • En årsag til, at der er så mange migranter i Sverige, lovlige såvel som illegale, er, at landet er en guldmine for udlændinge. Migranterne står langt fra uden dækning fra systemet, og de får tit særbehandling.
  • Disse svenskere burde ikke sove på gaden. Den skandinaviske velfærdsstat blev grundlagt ved en kontrakt mellem borgerne og deres regering: Folket betaler overdrevent høje skatter, og til gengæld garanterer deres regering dem et fremragende sikkerhedsnet, hvis de skulle blive syge eller fyret. Kontrakten er imidlertid blevet brudt, lige siden disse lande valgte at åbne deres døre for muslimsk masseindvandring.

Disse svenskere burde ikke sove på gaden. Den skandinaviske velfærdsstat blev grundlagt ved en kontrakt mellem borgerne og deres regering: Folket betaler overdrevent høje skatter, og til gengæld garanterer deres regering dem et fremragende sikkerhedsnet, hvis de skulle blive syge eller fyret. Kontrakten er imidlertid blevet brudt, lige siden disse lande valgte at åbne deres døre for muslimsk masseindvandring.

Det er endnu mere ødelæggende, at millioner af skandinaviske borgere accepterer det. De er blevet indoktrineret med multikulturalisme lige fra fødslen og tør ikke stille spørgsmålstegn ved, hvad de får – hvad de har betalt for, hvad de fortjener – hvis de af andre, og endda også i egne øjne, anses for at være intolerante.

Læs hele artiklen her

Læs også

1 kommentar

  1. dø i et hul

    9. januar 2018 at 9:06

    kæft noget lort