Samfund

I did it my way… Danmarks Radio: man merkt die Absicht und wird ver­stimmt

By  | 

En (handlekraftig) mand er ankommet til det hvide hus. Danmarks Radio’s rapporter Steffen Gram kan næsten ikke være i sine egne både sko og krop.

Steen Gram starter med:

“Han er en ældre mand, faktisk den ældste de har haft i byen. Han er ikke en af deres egne. De kan faktisk ikke lide ham. De ville hellere have en anden. Men det lykkedes ikke. Den lokale avis, Washington Post, kalder det en fjendtlig ”take over”.”

herefter fortsætter han i sørgmodig stil:

“Sheriffen siger, at de er korrupte, selviske og beriger sig på andres bekostning. Nu har han meddelt dem, at folket ude i landet har sendt ham til Washington D.C. for at rydde op og ud, og at han vil tage deres privilegier fra dem.”

og lidt hår suppen er der naturligvis også:

“Men der var langt fra så mange tilhængere til Trumps indsættelse i går som til forgængeren Barack Obamas i 2009. Der var store nøgne pletter på Mall’ens grålige græs i går, hvor der var stuvende fuldt af begejstrede tilskuere under Obamas indsættelse.”

fortsætter under billedet

“Trump skrev et dekret under, der skal ”lempe byrderne fra Obamacare” – hvad det så end betyder. Detaljer følger om starten på Trumps afvikling af Obamacare.”

og nu går verden så endelig under:

“Og hjemmesiden for Det Hvide Hus har allerede fået en make-over. Hjemmesiden om ”klima” – en mærkesag for forgængeren – er væk fra Det Hvide Hus’ ”site”. Det samme er arbejdsmarkedsministeriets hjemmeside for LGBT.”

Vi konkluderer herfra at verdenen endelig har fået en handlekraftig MAND, der ikke blot siger det mange tænker, men ikke tør sige højt i frygt for at blive udskammet, men en MAND der har viljen til at gennemføre valgløfter på nøgtern og effektiv vis.

Der blæser nye vinde over Atlanten, og vi skal glæde os over at politisk korrekthed er en disciplin på stærk retræte, som formentlig endelig vil skabe rum og klarsyn for nødvendige beslutninger der gavner de fleste og ikke de aller færreste.

Man fornemmer næsten Steffen Gram tænke man merkt die Absicht und wird ver­stimmt…

Læs hele artiklen her

Læs også