Indvandring

Ny Peberspraylov: Ubehagelige Kendsgerninger Gør At Regeringen Undlader At Fortælle Hele Sandheden

By  | 

Regeringen med Venstre i spidsen vil gøre det lovlig at opbevare peberspray i hjemmet til at forsvare sig mod f.eks. hjemmerøvere. Derudover skal særligt truede personer kunne ansøge om tilladelse til at bære peberspray i det offentlige rum.

Venstres Britt Bager udtaler bl.a. til DR:

Så årsagen til, at lovforslaget kommer, er, at der er et ønske om det i befolkningen?

– Det har faktisk været et ønske fra Venstres side længe at lovliggøre peberspray. Vi har bare været optaget af, at det skulle ske på den rigtige måde med den rigtige balance.

Men er det ikke en falsk tryghedsfornemmelse, man vil få ved at bære en peberspray?

– Hvis fru Hansen på 85 år føler, at det giver hende en tryghed, så skal hun have lov til det. Det vil jeg ikke længere blande mig i, siger Britt Bager.

Den egentlige årsag bag regerings nye lovforslag om peberspray

Finanz.dk kan nu viderebringe dig tallene fra Danmarks Statistik, som fornyligt offentliggjorde de seneste tal for 2017 således at hele 2017 tallet for anmeldte voldsforbrydelser og seksualforbrydelser er tilgængelige.

Det er forståeligt at regeringen lægger røgslør ud for at dække over tallene, da regeringen totalt har fejlet på at skabe tryghed for danskerne i de senere år.

Antallet er seksualforbrydelser og voldsforbrydelser de senere kvartaler er  historiske høje, og 4. kvartal 2017 bekræfter en voldsom stigende tendens siden slutningen af 2014 og frem.

Gennemsnittet for anmeldte seksualforbrydelser i perioden 2007 til og med 2015 var 593 pr. kvartal. Fra starten af 2016 og frem til i dag er gennemsnittet steget til historisk højt 1.027 pr. kvartal.

Det betyder at de sidste 2 år er antallet af anmeldte seksualforbrydelser steget med 73% i gennemsnit pr. kvatal.

Gennemsnittet for anmeldte voldsforbrydelser i perioden 2007 til og med 2015 var 4.283 pr. kvartal. Fra starten af 2016 og frem til i dag er gennemsnittet således også steget til historisk højt 5.876 pr. kvartal.

Det betyder at de sidste 2 år er antallet af anmeldte voldsforbrydelser steget med 37% i gennemsnit pr. kvatal i sammenligning med gennemsnittet for 2007 til og med 2015.

 

 

 

Læs også

Deltag i debatten

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *