Finans

Sydkorea: Vi Har Ingen Intention Om At Forbyde BITCOIN

By  | 

Gennem den sidste måned har det været frem og tilbage mellem forskellige Sydkoreanske myndigheder, i forhold til hvad skæbnen for Bitcoin skulle blive. Sydkorea er ét af de lande i verden hvor der dagligt handles allerflest Bitcoin.

I dag er der kommet mere solid indikation af at Sydkorea ikke planlægger et forbud a’la Kina. Sydkoreas finansminister forsikrede ængstelige Bitcoin handlere at landet ikke planlægger at forbyde handel med kryptovaluta.

Ifølge CoinDesk udtalte Kim Dong-Veon “Der er ikke nogen intention om at forbyde handel med kryptovaluta” i svar til et spørgsmål fra en lovgiver omkring regeringens planer om at regulere industrien.

Istedet for at tage det dramatiske skridt som Kina – ved at lukke alle kryptovalutabørser ned – forsikrede ministeren hans publikum, at “Regulering af kryptovalutabørserne er regeringens allerførste opgave.”

 

 

Som grafen foroven viser, så er Sydkorea blandt de største markeder for handel med kryptovaluta. Men som situationen i Kina viste, så vil et decideret forbud i Sydkorea formentlig ikke have nogen længerevarende effekt på markedet. Mange af virksomhederne som er beskæftiget med kryptovaluta vil blot søge hen mod mere åbne økonomier, og lokale kryptovalutahandlere vil blot flytte deres handelsaktivitet med, hvor kryptovalutabørserne flytter hen.

 

Læs også