Indvandring

Tyskland: Stigning I Migranters Angreb På Politiet

By  | 
  • “Politiet kan ikke vinde en krig mod libaneserne, for vi er flere end dem… Det kan komme til at gælde overalt i Gelsenkirchen, hvis vi vil” – libanesisk klan i Gelsenkirchen i Tyskland.
  • Iagttagere antog, at det egentlige grund til dommerens milde dom var, at han frygtede, at hans familie skulle blive ofre for klanens hævn.
  • Freddi Lohse, der er næstformand i det tyske politiforbund (DpolG) i Hamborg, udtalte, at mange gerningsmænd med migrantbaggrund betragter det tyske retssystems mildhed som et grønt lys til at fortsætte den kriminelle adfærd: “De er vant til hårdere konsekvenser i deres hjemlande. De har ingen respekt for os”.

Voldelige angreb mod tyske politibetjente har nået et epidemilignende omfang, og det skyldes kansler Angela Merkels velkomstpolitik, viser officielle statistikker.

Forbundskriminalpolitiet (Bundeskriminalamt, BKArapporterede 36.755 angreb mod tysk politi i 2016 – eller i gennemsnit 100 per dag, hvilket er en betragtelig stigning i forhold til tidligere år.

Vold – herunder verbale og fysiske angreb og endda mord – mod politiet er eksploderet i alle Tysklands 16 forbundsstater. I 2016 var problemets epicenter ifølge BKA delstaten med den største indvandrerbefolkning: Nordrhein-Westfalen (8.929 hændelser), efterfulgt af Bayern (4.930), Baden-Württemberg (4.355), Berlin (3.154), Niedersachsen (3.030), Hesse (1.870), Sachsen (1.573), Rheinland-Pfalz (1.537), Hamborg (1.339), Thüringen (1.228), Slesvig-Holsten (1.237), Brandenburg (1.009), Sachsen-Anhalt (899), Mecklenburg-Vorpommern (658), Saarland (521) og Bremen (486).

De officielle statistikker afslører ikke kilden til volden, men de viser en stigning i angreb mod politiet siden 2015, hvor Merkel åbnede landet for mere end en million hovedsageligt muslimske migranter fra Afrika, Asien og Mellemøsten. Adskillige eksempler underbygger politiets påstand om, at migranter står bag mange af angrebene.

Gelsenkirchen stoppede to politibetjente for eksempel en bilist, der kørte over for rødt lys. Chaufføren trådte ud af bilen og løb bort. Da politiet indhentede ham, blev de konfronteret med mere end 50 medlemmer af en arabisk klan. En 15.årig angreb en politimand bagfra og strangulerede ham, indtil han blev bevidstsløs. Ved en anden hændelse blev politiet omringet og angrebet fysisk af mere end 60 medlemmer af en arabisk klan.

Højtstående medarbejdere på Gelsenkirchens politistation holdt efterfølgende et hemmeligt møde med repræsentanter fra tre arabiske klaner for at “befordre social fred mellem tyskere og libanesere”. En lækket politirapport afslørede, at klanerne fortalte politichef Ralf Feldmann at “politiet kan ikke vinde en krig mod libaneserne, for vi er flere end dem”. Klanmedlemmerne tilføjede: “Det kan komme til at gælde overalt i Gelsenkirchen, hvis vi vil”.

I det nærliggende Duisburg bad en politibetjent en mand om at flytte sin bil, der var parkeret ulovligt. Manden nægtede og begyndte at råbe ad betjenten. Inden for få minutter dukkede mere end 250 mennesker op og begyndte at chikanere betjenten, der tilkaldte forstærkning. Det var nødvendigt med mere end 50 politibetjente og 18 politibiler for at håndtere en situation, der var begyndt som en rutinemæssig håndhævelse af færdselsloven.

Düsseldorf blev 15 politibetjente såret, da de forsøgte at opløse en ulovlig demonstration arrangeret af kurdere, der hyldede det ulovlige Kurdistans Arbejderparti (PKK). Politiet anvendte peberspray for at genoprette orden.

Mülheim havde to teenageres skænderi ført til et masseslagsmål mellem omkring 80 medlemmer af to rivaliserende klaner. Da politiet ankom, blev de angrebet med flasker og sten. Der blev indsat mere end 100 betjente bakket op af helikoptere for at genoprette orden. Fem personer blev tilbageholdt og dernæst løsladt.

Dortmund deltog mere end 40 migranter i et slagsmål på et flygtningecenter. Da politiet ankom, blev de “massivt angrebet” af menneskemængden. Politiet anvendte hunde for at genoprette orden.

Bremen blev en 25-årig mand stukket ned af en gruppe migranter i Huchtingkvarteret. Da politiet ankom for at undersøge omstændighederne, blev de straks omringet af en flok på 30-40 mænd. Politiet brugte tåregas og hunde for at genoprette orden.

Fellbach angreb 60 migrantteenagere politiet ved den 70. årlige høstfestival. Politiet beskrev de unge som “udelukkende tyske statsborgere med migrantbaggrund og andre migranter”. De unge skulle have deltaget i “bandekrig”.

Leipzig blev en irakisk mand stukket ned og såret alvorligt under et masseslagsmål foran en kebabrestaurant. Da politiet greb ind, angrebmenneskemængden dem med flasker og sten.

Læs hele artiklen her

Læs også