Indvandring

TYSKLANDS NYE INDENRIGSMINISTER: ISLAM HØRER IKKE TIL I TYSKLAND

By  | 

I en stærk bekræftelse af den stigende populisme i Tyskland, erklærede Tysklands nye Indenrigsminister Horst Seehofer at “Islam hører ikke til i Tyskland” mens han udstak en nye hård immigrations linje i et interview offentliggjort fredag, i et forsøg på at dæmme op of de stigende anti-immigrations udfordringer.

I et interview til Bild, satte Seehofer et punktum for Merkels ødelæggende “åben dør” politik, hvor han fortæller at han vil presse en ny masterplan igennem som kommer til at omhandle hurtigere deportationer.

Den nye Indenrigsminister fra CSU, som ligger længere til højre end Merkels egne Kristne Demokrater, sagde at han også vil klassificere flere lande som sikre, hvilket vil betyde at det vil blive nemmere at deportere afviste asylansøgere.

Reuters rapporterede også at Seehofer er meget opmærksom på at vise at hans parti (CSU) er i stand til at takle immigrationen forud for det Bayeriske valg i oktober, hvor AFD – som fik et jordskredsvalg til forbundsdagen – forventes at komme til at få et stærkt valg.

Seehofer udtaler bl.a.

“Selvfølgelig hører muslimer som lever her i Tyskland til landet” før han gik videre “Tyskland skal ikke opgive sine traditioner og skikke, som er bygget på kristne værdier”. 

“Min besked er: Muslimer skal bo go leve sammen med os, ikke ved siden af os og ikke imod os” afsluttede han.

Ifølge den tyske regering, lever der mellem 4,4 og 4,7 millioner muslimer i Tyskland. De fleste har tyrkisk baggrund og mange af de mere end 1 million immigranter, som ankom til landet fra Mellemøsten og Afrika efter Merkel erklærede Tyskland åbent for alle, er også muslimer.

Læs også