Debat

Valget er på trapperne – Skal jeg forlade de Konservative?

By  | 

Folketingsvalget er lige om hjørnet

Vi kan alle nu bare se til at partierne lige fra Enhedslisten til Nye Borgerlige er gået i valgkampsmode og sådan vil det fortsætte indtil valget som jo skal afholdes senest i 2019.

Som konservativ vælger er det hårdt at se Brian Mikkelsen gå fra pladsen som loyal Løjtnant – men forståeligt nok. De Konservative har været i opløsning i snart 20 år.

Hvad med Nye Borgerlige? vil de tage pladsen fra de Konservative og eventuelt Liberal Alliance? Jeg overvejer at sende min stemme til den pæne Pernille Vermund. Hun er trods alt kønnere end Pave og så har hun den fordel (udover de 2 helt åbenlyse) at hun taler uden uld i mund! En knivskarp retoriker og en stenhård udlændingepolitik koblet med et liberalt syn på økonomien. Det er ikke helt dårligt set.

Indvandringen bliver det altafgørende spørgsmål i valgkampen. Jeg må indrømme at mit parti hænger fuldstændigt i bremsen på det område. De forsøger – men ikke godt nok. Venstre og Liberal Alliance er helt umulige, dog ikke så umulige som de venstreorienterede partier.

Hvad med DF? De ligner jo mere og mere Socialdemokratiet. Men omvendt så har deres vedholdende modstand mod øget indvandring været med til at forme debatten og politikken i mange år. Så et kraftigt fodaftryk har de helt sikkert formået at lave.

Skal jeg flytte krydset næste gang? og hvor hen???

Venlig hilsen

En konservativ desillusioneret vælger

Deltag i debatten

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *