Teknisk analyse

Vi er BULLISH på USDJPY: Stærkt købssignal forud for første uge efter Trump indsættelsen

By  | 

Dollar/Yen krydset har formet et stærkt købssignal forud for første uge efter Donald Trumps indsættelse som Præsident.

Dollaren er gradvist svækket overfor Yen i de seneste 3-4 uger, efter et langt og solidt rally i perioden efter Donald Trump valgsejr 8. november 2016.

Det ser nu ud til at retracement er ved at være afsluttet og vi kan igen begynde at kigge nord på. På den ugentlige chart, har der nu formet sig en stærk bullish pinbar, som kan betyde en vending i prisen.

Klik for at forstørre

 

 

 

 

 

 

Vi er lige nu i lang, og sigter mod – i første omgang mod kurs 118.000 – og derefter mod kurs 121.000 hvor dollaren formentlig vil møde stor modstand.

Artiklen fortsætter under billedet

Klik for at forstørre

Vi tror på fornyet momentum for dollar/yen krydset, blandt andet på grund af de tekniske indikatorer, men også overvejende fordi det må forventes at Donald Trump i den kommende tid indfrier løftet om udstedelse af dekreter i rekordtempo om bl.a. øgede infrastruktur investeringer i alt fra broer til motorveje og lufthavne, hvilket vil medføre forventning om højere rente og dermed styrkelse af dollaren på kort sigt.

På lang sigt er vi nok mere bearish på dollaren.

Ansvarsfraskrivelse: 
Alle tekniske og fundamentale analyser og idéer publiceret på finanz.dk er udelukkende egenproducerede idéer for mulige spekulationer eller investeringer. Enhver disposition foretaget på baggrund heraf er på eget ansvar. 

Læs også