Samfund

VIDEO: Trumps første ugentlige opdatering – Tidligere Udenrigsministre er FORTØRNET over at Trump gør det han lover

By  | 

Det er næppe gået de flestes næse forbi, and Trump og hans administration har haft travlt i den første uge efter indsættelsen. Der er blevet skrevet dekreter i et hidtil uset højt tempo.

Trump har haft travlt med at levere på hans valgløfter fra Præsidentvalgkampen. Det har været intensivt dækket af pressen – også herhjemme – hvor den ene tideligere Udenrigsminister efter efter den anden udtaler at de er chokeret og dybt overrasket over at Donald Trump rent faktisk gør det han har lovet sine vælgere.

Læs bla. interview i Berlingske Tidende med Holger K. Nielsen (SF) og Martin Lidegaard (R) hvor Martin Lidegaard bl.a. udtaler:

Der er dem, der vil sige, at han bare er i færd med at gøre lige præcis, hvad han har lovet. Hvad siger du til det?

»Jamen, det er korrekt. Han gør det, han sagde. Men i min optik er det kun desto mere foruroligende. Jeg tror, at mange håbede, at det kun var i en valgkampsfeber, at mange af de her ting blev slynget ud. At dømme på de første syv dage, synes det ikke at være tilfældet.«

Pernille Vermund, Partileder hos Nye Borgerlige udtaler:

»Det er både overraskende og befriende endelig at opleve en politiker, der rent faktisk gør, hvad han har sagt, han vil gøre. Manden har udstukket en række løfter og allerede en uge efter indsættelsen, ser det faktisk ud til, at han mener, hvad han siger,«

Donald Trump selv leverer en 2-3 minutters update på hvad den Amerikanske administration har gennemført i indeværende uge her:

 

 

Læs også