Indvandring

YOUGOV UNDERSØGELSE: SVERIGE DEMOKRATERNE ER NU STØRST!

By  | 

Med få måneder til det Svenske folketingsvalg, har Sverigedemokraterne ramt en milepæl i den seneste Yougov meningsmåling foretaget for Metro i juni måned. Partiet som minder om Dansk Folkeparti på især udlændingepolitiken, er braget frem de seneste måneder.

En hård kurs mod den ukontrollerede indvandring ser også ud til i Sverige at blive det helt afgørende emne i valgkampen. Med blot 3 måneder til valget, står Sverigedemokraterne til at få 28,5% af stemmerne og overhaler dermed landets nuværende største parti Socialdemokraterne.

I en valgkamp er 3 måneder lang tid, og tallene kan ændre sig markant. Dog er det sikkert at de mange skyderier og voldtægter de senere år og måneder, har bragt Sverigedemokraterne på rekordkurs. Dette vil næppe ændre sig betydeligt, og partiet vil næsten uanset hvad, opnå en markant fremgang fra forrige valg.

Masseskyderiet for 2 dage siden i Malmö med 4 dræbte og 2 sårede, er blot endnu et bevis for mange vælgere, at der er nødt til at ske store ændringer i Sveriges politiske ledelse, og ser derfor Sverigedemokraterne som måden at sætte proppen tilbage i flasken på.

Læs også

Deltag i debatten

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *